Zoekt u een ervaren vervoerder van ‘aparte’ vracht? Neem dan contact met ons op. Bel +31 (0)252 - 62 97 00 of mail naar info@jmiddelkoop.nl

Wilt u direct een prijsopgave? Vul dan het offerte aanvraagformulier

Fijne samenwerking

Ik werk al jaren met JM Logistics en de samenwerking is zeer professioneel en naar volle tevredenheid. Ze begrijpen als geen ander hoe speciaal transport in elkaar steekt. Ervaren chauffeurs die de weg in de Europa kennen en planners die zelf vroeger op de weg hebben gezeten, zorgen voor een optimaal transport. Voor Special Cargo moet je J.Middelkoop Logistics inschakelen.

Jan Russchenberg

 

Jan Russchenberg 48 jaar, Planner Special Cargo

Hallo, Ik ben Jan Russchenberg en ik ben planner speciaal transport bij J. Middelkoop Logistics B.V. In 1987 ben ik op de vrachtwagen begonnen. Ik ben in heel Europa geweest, eerst met verschillende combi’s en later met een vrachtwagen en kraan. Sinds november 2010 zit ik op de planning. Dankzij mijn jarenlange ervaring als chauffeur in het uitzonderlijk vervoer kan ik vanaf de planning de situatie in de praktijk goed inschatten. Ik weet wat er speelt en wat er wel en niet mogelijk is. Dankzij mijn ervaring ben ik in staat de klant goed te adviseren met betrekking tot de keuze voor transport. Doelstelling is de klant optimaal te bedienen. Dat doe ik door aan de hand van de te vervoeren goederen en restricties altijd naar een passende oplossing te zoeken.

5 nieuwe Mercedes Trucks voor J. Middelkoop Logistics

J. Middelkoop Logistics heeft 5 nieuwe Mercedes Actros trucks aangeschaft.

Lees meer >

Nieuwe DAF XF Combi

Met deze nieuwe combi, uitgevoerd met speciale wielkuilen voor het vervoer van (landbouw)machines, rijden we zowel nationaal als internationaal.

Lees meer >

Certificering groen bandenbeleid voor
J. Middelkoop Logistics

J. Middelkoop Logistics heeft het certificaat ‘Duurzaam op de Weg’ ontvangen van Profile Tyrecenter Oppelaar namens Profile Truck Europe.

Lees meer >
aeo