Zoekt u een ervaren vervoerder van ‘aparte’ vracht? Neem dan contact met ons op. Bel +31 (0)252 - 62 97 00 of mail naar info@jmiddelkoop.nl

Wilt u direct een prijsopgave? Vul dan het offerte aanvraagformulier

Vemo

Wij kiezen voor J. Middelkoop Logistics omdat ze onze opdrachten altijd vlot afwerken en goed personeel in dienst hebben, die ook met machines om kunnen gaan. Ze zijn actief in veel landen en zorgen altijd voor een snelle aanbieding en afwikkeling. Voor ons is het ook belangrijk dat ze op veel landen rijden met open auto’s voor het laden van grote tractoren. Huiftrailers zijn voor ons geen optie i.v.m. te veel risico op beschadiging. De samenwerking is succesvol dus hebben we ook vertrouwen in de toekomst.

Paul Nijboer

Paul Nijboer 52 jaar, Manager Special Cargo

Ik ben op het platteland geboren en daardoor vroeg in aanraking gekomen met landbouwmachines die gelijk mijn nieuwsgierigheid trokken. Mijn opleiding is een logisch vervolg; landbouwmechanisatie. Vanaf 1985 via een landbouwmachine-producent in aanraking gekomen met vervoer van machines door de Benelux met kraan-combi, later ook  door Europa. Om ook de theoretische kant van het wegtransport te leren heb ik in 1997 de tweejarige MBO-opleiding Transport & Logistiek gevolgd en succesvol afgerond.

In 2004 als planner aan de slag gegaan, een functie waarin ik mijn ervaring en opleiding goed kan gebruiken. De volgende jaren verder gespecialiseerd in ‘speciaal transport’ met al zijn bijkomende werkzaamheden, zoals het regelen van ontheffingen, begeleiding en andere documentatie. Mijn doelstelling is om klanten en potentiële klanten te voorzien van de juiste informatie en mogelijkheden die J. Middelkoop Logistics te bieden heeft, en zo samen te komen tot de best mogelijke oplossing, zowel uitvoerbaar als in prijs.

5 nieuwe Mercedes Trucks voor J. Middelkoop Logistics

J. Middelkoop Logistics heeft 5 nieuwe Mercedes Actros trucks aangeschaft.

Lees meer >

Nieuwe DAF XF Combi

Met deze nieuwe combi, uitgevoerd met speciale wielkuilen voor het vervoer van (landbouw)machines, rijden we zowel nationaal als internationaal.

Lees meer >

Certificering groen bandenbeleid voor
J. Middelkoop Logistics

J. Middelkoop Logistics heeft het certificaat ‘Duurzaam op de Weg’ ontvangen van Profile Tyrecenter Oppelaar namens Profile Truck Europe.

Lees meer >
aeo