Zoekt u een ervaren vervoerder van ‘aparte’ vracht? Neem dan contact met ons op. Bel +31 (0)252 - 62 97 00 of mail naar info@jmiddelkoop.nl

Wilt u direct een prijsopgave? Vul dan het offerte aanvraagformulier

Fella

Bereits seit über 20 Jahren fährt die Spedition  J. Middelkoop Futterernte-Maschinen für die FELLA-Werke aus Feucht/Deutschland nach Belgien, Luxemburg und in die Niederlande.

Gründe für die langjährige Partnerschaft sind unter anderem der leistungsstarke Fuhrpark, die kompetenten Mitarbeiter sowie die zuverlässige Lieferung.

J. Middelkoop ist ein absoluter Profi und erfüllt die hohen Anforderungen, die wir an den Transport unserer hochwertigen Maschinen stellen.

Warehouse & Logistics

Ruimte is schaars en duur, zeker in Nederland. We begrijpen dan ook best dat een of meerdere containers met goederen niet direct kunnen worden geleverd.

Op onze locatie beschikken we over een magazijn met een capaciteit van 5.500m2. Daar slaan we niet alleen goederen voor u op, maar controleren, sorteren, verzamelen en verpakkken we deze goederen ook. Tot het moment dat u ze geleverd wilt krijgen. Een belletje of een mail is voldoende voor ons om in actie te komen. Vanuit dit magazijn verspreiden we regelmatig centraal binnengekomen artikelen naar alle uithoeken van Nederland en de Benelux.

Wilt u een ervaren transporteur, die ook een stuk voorraadbeheer en handling verzorgt?
Bel dan 0252 – 62 97 00 of mail naar info@jmiddelkoop.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5 nieuwe Mercedes Trucks voor J. Middelkoop Logistics

J. Middelkoop Logistics heeft 5 nieuwe Mercedes Actros trucks aangeschaft.

Lees meer >

Nieuwe DAF XF Combi

Met deze nieuwe combi, uitgevoerd met speciale wielkuilen voor het vervoer van (landbouw)machines, rijden we zowel nationaal als internationaal.

Lees meer >

Certificering groen bandenbeleid voor
J. Middelkoop Logistics

J. Middelkoop Logistics heeft het certificaat ‘Duurzaam op de Weg’ ontvangen van Profile Tyrecenter Oppelaar namens Profile Truck Europe.

Lees meer >
aeo